Dunajská Streda sa môže pýšiť najmodernejšou predajňou Mäsiarstvo u Býka na Slovensku

Rozrábku mäsa môžu zákazníci predajne sledovať v priamom prenose.

Sieť predajní Mäsiarstvo u Býka sa rozšírila o najmodernejšiu predajňu na Slovensku. Výrobky tej najvyššej kvality a čerstvosti vyrábané podľa rokmi overených receptúr môžu od piatka 25. júna nakupovať vo svojom meste v novopostavenej predajni aj obyvatelia Dunajskej Stredy. Okrem širokej ponuky mäsa z portfólia spoločnosti Tauris ich čakajú aj rybacie lahôdky od Ryba Košice či sledovanie rozrábky mäsa v priamom prenose cez špeciálnu presklenú stenu.

Spoločnosť Tauris Group prináša na stoly slovenských domácností tie najkvalitnejšie mäsové špeciality už 30 rokov. O niečo bližšie budú po novom produkty tohto mäsového výrobcu obyvateľom Dunajskej Stredy, ktorí sa môžu tešiť z novovybudovanej modernej predajne Mäsiarstvo u Býka na Štúrovej ulici č. 62. V prevádzke nájdu nie len široký sortiment mäsa, lahôdok a špecialít z vlastných výrobných závodov, ale aj vážené rybacie šaláty a pochúťky či tepelne upravené rybky v Ryba Bistre, ktoré je súčasťou predajne. Samozrejmosťou je aj možnosť si vychutnať všetky tieto lahôdky vrátane pečeného mäska aj priamo v predajni v príjemnej atmosfére retro bufetu. Na svoje si prídu aj milovníci kávy, ktorí si tu môžu zakúpiť chutnú kávu zo slovenskej pražiarne Ebenica.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Rozrábka mäsa v priamom prenose

Nová predajňa na Štúrovej ulici sa pýši špeciálnou presklenou stenou, vďaka ktorej sa zákazníci môžu stať svedkami rozrábky čerstvého bravčového mäsa a naživo sledovať jeho cestu na pulty predajne. „Už tri desaťročia sa naše predajne zameriavajú na predaj kvalitných a čerstvých výrobkov z mäsa a rýb. Reflektujeme na stále zvyšujúce sa nároky na kvalitu zo strany spotrebiteľov a zmeny v ich správaní súvisiace aj s pandémiou koronavírusu. Preto posilňujeme naše predajne a ponúkaný sortiment tak, aby sme zákazníkom dali 100% istotu čerstvosti a kvality. Presvedčiť sa o nej môžu aj v našej novej, špeciálne upravenej predajni s presklenou stenou, cez ktorú môžu naživo sledovať svedomitú prácu a poctivé remeslo našich majstrov mäsiarov, ktorí v chladenej prípravovni rozrábajú mäso presne podľa požiadaviek zákazníka. Do svojho nákupného košíka tak vložia to najčerstvejšie mäso doslova priamo spod noža, čo ocenia najmä doma na tanieri,“ hovorí Richard Duda, generálny riaditeľ Tauris Group.

Čerstvosť po celom Slovensku

Dnes už celkovo 79 predajní Mäsiarstvo u Býka pokrýva prevažnú časť Slovenska, vďaka čomu vedia osloviť každú domácnosť. Portfólio je zložené zo sortimentu mäsa, mäsových výrobkov, lahôdok a špecialít z vlastných výrobných závodov, ktoré môžu zákazníci vyskúšať aj na pravidelných ochutnávkach v predajniach.

Pre svojich zákazníkov Tauris Group taktiež tento rok spustila Vernostný program, vďaka ktorému si zákazníci môžu mäsové a rybacie špeciality v Mäsiarstvach u Býka dopriať ešte výhodnejšie. Esom v ruke pri každom nákupe sa stala Karta verného zákazníka, s ktorou spotrebitelia získavajú množstvo zliav a benefitov. Všetky podrobnosti sú uvedené na webstránke www.masiarstvoubyka.sk, kde sa môže tak isto do vernostného programu zaregistrovať.

SkryťVypnúť reklamu

          Komerčné články

          1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
          2. Roman Kukumberg ml.: Online hejty vedia bolieť viac ako bodyček
          3. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas?
          4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle
          5. NESTO ponúka nadštandardné bývanie na hranici mesta a prírody
          6. Kúsok Slovenska na tanieri: domáce potraviny sú stávka na istotu
          7. Nová možnosť investovania s garantovaným rastom až 6 %
          8. Majiteľka Boxito: Podnikanie zvláda vďaka multifunkčnému vozidlu
          1. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas?
          2. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle
          3. Najlepšie zdroje železa: čo jesť pri jeho nedostatku
          4. NESTO ponúka nadštandardné bývanie na hranici mesta a prírody
          5. Majiteľka Boxito: Podnikanie zvláda vďaka multifunkčnému vozidlu
          6. Nová možnosť investovania s garantovaným rastom až 6 %
          7. Ktoré signály tela predpovedajú mŕtvicu
          8. Kúsok Slovenska na tanieri: domáce potraviny sú stávka na istotu
          1. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 11 777
          2. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry 9 474
          3. Pokoj, výhľady a dobrá kuchyňa? Vyberáme desať hotelov na Ischii 4 917
          4. Bankroty a miliardové dlhy. Úspešný Trump je ilúzia 4 604
          5. Koniec nálepkovaniu a predsudkom medzi kolegami u tohto predajcu 2 531
          6. Nová možnosť investovania s garantovaným rastom až 6 % 2 251
          7. Bývajte v centre Košíc – 18 bytov v boutique residence Huštáky 2 136
          8. Roman Kukumberg ml.: Online hejty vedia bolieť viac ako bodyček 2 070
          1. Elena Antalová: T.č. majú nielen šancu prejaviť sa konzervatívni liberáli
          2. Tomas Hlavaty: Zastavme ich, bratia, ved sa ony stratia...
          3. Ján Škerko: Slovenský Cirkus Humberto
          4. Pavel Baláž: V Bologni si vykrútite krky - pohľadom na vysoké veže
          5. Věra Tepličková: Minulý týždeň bradavky, dnes brucho a triesla... postup je celkom jasný
          6. Martin Fronk: Ako sa kedysi mrazničky stavali z kameňov, alebo...
          7. Štefan Šturdzík: Kréta je krásny kvet stredomoria.
          8. Ján Komrska: Mulhacén, Španielsko
          1. Ivan Čáni: 9. máj 2025 – najhanebneší deň v dejinách Slovenska. 30 836
          2. Radko Mačuha: Šimečka má niečo, čo už Fico nikdy nebude mať? 19 508
          3. Teodor Pasternák: NAY už nie je „naj“ 13 615
          4. Michael Achberger: Lepšie ako diéta? O tomto trende hovoria aj lekári aj tréneri! 11 904
          5. Miroslav Galovič: Marečku, mohol si ostať legendou... (Mikroblog No 20) 7 945
          6. Ján Chomík: Tyran, ktorý nemá páru 7 777
          7. Matúš Paculík: Podvodníci na Bazoši majú nový trik, zneužívajú pri tom Alzu 6 344
          8. Radko Mačuha: Hanba, uniklo ďalšie video Šimečkovej ženy. 5 825
          1. Věra Tepličková: Minulý týždeň bradavky, dnes brucho a triesla... postup je celkom jasný
          2. Radko Mačuha: Rozostavali sme Slovensko, hrdo vyhlasuje premiér Fico.
          3. Marcel Rebro: Naozaj prišla sloboda z východu? Prečo sme potom utekali na západ, pán Fico?
          4. Věra Tepličková: Možno príde aj kúzelník...
          5. Tupou Ceruzou: Toaleťák
          6. Monika Nagyova: Ako z Netflixu. Preskakoval mŕtvoly a bežal na skúšku do školy
          7. Věra Tepličková: Cesta slovenského Sizyfa do Moskvy alebo Nie je pre cholerika nič horšie, ako nemať možnosť ísť vyššie
          8. Roman Kebísek: Oslobodzujúci efekt Gauguinovej „lekcie maľovania“ na veko drevenej krabice
          SkryťVypnúť reklamu
          SkryťVypnúť reklamu

          Hlavné správy z Správy Dunajská Streda a Šamorín - aktuálne spravodajstvo na dnes| MY Žitný ostrov

          Keď sa povie skákací hrad, väčšina z nás si spomenie na detský smiech, nekonečné vyskakovanie a farebný svet radosti.


          V Tatrách vďaka Lidlu rastie už takmer 2 300 000 nových stromov.


          Vlak STADLER KISS Železničnej spoločnosti Slovensko

          Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) spúšťa najväčšiu modernizáciu vlakov za posledné desaťročia. Do svojho vozidlového parku v najbližších rokoch investuje viac ako miliardu eur.


          5

          Zmeny sa dotknú Tatier aj krátkych trás, zľavy ostávajú.


          1. Elena Antalová: T.č. majú nielen šancu prejaviť sa konzervatívni liberáli
          2. Tomas Hlavaty: Zastavme ich, bratia, ved sa ony stratia...
          3. Ján Škerko: Slovenský Cirkus Humberto
          4. Pavel Baláž: V Bologni si vykrútite krky - pohľadom na vysoké veže
          5. Věra Tepličková: Minulý týždeň bradavky, dnes brucho a triesla... postup je celkom jasný
          6. Martin Fronk: Ako sa kedysi mrazničky stavali z kameňov, alebo...
          7. Štefan Šturdzík: Kréta je krásny kvet stredomoria.
          8. Ján Komrska: Mulhacén, Španielsko
          1. Ivan Čáni: 9. máj 2025 – najhanebneší deň v dejinách Slovenska. 30 836
          2. Radko Mačuha: Šimečka má niečo, čo už Fico nikdy nebude mať? 19 508
          3. Teodor Pasternák: NAY už nie je „naj“ 13 615
          4. Michael Achberger: Lepšie ako diéta? O tomto trende hovoria aj lekári aj tréneri! 11 904
          5. Miroslav Galovič: Marečku, mohol si ostať legendou... (Mikroblog No 20) 7 945
          6. Ján Chomík: Tyran, ktorý nemá páru 7 777
          7. Matúš Paculík: Podvodníci na Bazoši majú nový trik, zneužívajú pri tom Alzu 6 344
          8. Radko Mačuha: Hanba, uniklo ďalšie video Šimečkovej ženy. 5 825
          1. Věra Tepličková: Minulý týždeň bradavky, dnes brucho a triesla... postup je celkom jasný
          2. Radko Mačuha: Rozostavali sme Slovensko, hrdo vyhlasuje premiér Fico.
          3. Marcel Rebro: Naozaj prišla sloboda z východu? Prečo sme potom utekali na západ, pán Fico?
          4. Věra Tepličková: Možno príde aj kúzelník...
          5. Tupou Ceruzou: Toaleťák
          6. Monika Nagyova: Ako z Netflixu. Preskakoval mŕtvoly a bežal na skúšku do školy
          7. Věra Tepličková: Cesta slovenského Sizyfa do Moskvy alebo Nie je pre cholerika nič horšie, ako nemať možnosť ísť vyššie
          8. Roman Kebísek: Oslobodzujúci efekt Gauguinovej „lekcie maľovania“ na veko drevenej krabice

          Už ste čítali?

          SkryťZatvoriť reklamu